8м. широчина – Израелски – AA Politiv

8м. широчина – Израелски – AA Politiv

Многослоен израелски полиетилен с UV стабилизация и подсилен с допълнителни функции за по-висока ефективност, гаранция за дълготрайност. 8м. широчина, 8 пластов -150µм дебелина.
UV стабилизация – благодарение на нея полиетиленът е устойчив на слънчевите лъчи, което удължава времето на неговото ползване.

Термален ефект (IR) – намалява загубата на светлина в оранжерията през нощта, като задържа натрупалата се през деня инфрачервена радиация. Това спомага за поддържане на постоянна температура през деня и нощта и по-малък риск от измръзване на расетнията нощем.

EVA (етилен винилацетат) – придава по-голяма еластичност и прозрачност на филма

Дифузия (LD) (разделяне) на светлината – разпръсква равномерно прякат слънчева светлина, като по този начин предотвратява слънчеви изгаряния и осигурява максимално огряване със светлина от всички страни при отделните култури

Анти-капка (AF) – предотвратява образуването на кондезни капки, които пречат на проникването на светлината и създават условия за поява на болести

Анти-вирус (AV) – блокира част от светлинния спектър, необходима на насекомите за да виждат, така те стават слабо активни и техният брой в оранжерията значително намалява, а с това и риска от болестите, които пренасят.

Устойчивост на сяра (SR) – специални стабилизаториподсилват устойчивостта на полиетилена срещу обеззаразяването на оранжериите със сяра, ставащо все по-честа практика, предвид огромните щети, които вредните насекоми и болести, като брашнеста мана и различни ръжди могат да нанесат

Специални инструкции за употреба:

При поставянето на полиетилена, страната с надпис “THIS SIDE INSIDE”, трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции.

Използването на сублимация на сярата и хлор съдържащи вещества(вар за засенчване) скъсява експлоатационния живот на филм, с изключение на полиетилен устойчив на сяра. Ако бъдат открити следи от сяра или хлор по филма, гаранцията от Политив-Израел губи валидност.

12.50 лв. /метър

Ширината е 8 метра

Крайна цена

Може да харесате още